Browsing by Author "Rotari, Vitalie I."

Browsing by Author "Rotari, Vitalie I."

Sort by: Order: Results:

  • Stepurina, Tatiana; Gașina, Natalia; Morari, Diana; Rotari, Vitalie I. (CEP USM, 2009)
    The vicilin and phaseolin proteolysis by papain at acidic pH has been studied in vitro. It has been found that vetch vicilin is practically completely degradated at pH 4.6. The phaseolin hydrolysis differs from that of ...
  • Morari, Diana; Stepurina, Tatiana; Rotari, Vitalie I. (CEP USM, 2011)
    Phaseolin, the 7S seed storage protein from common beans (Phaseolus vulgaris L.), partially modified in vivo during seed germination and seedling growth was isolated from cotyledons of 6 day germinated seedlings ...
  • Rotari, Vitalie I.; Morari, Diana; Stepurina, Tatiana (CEP USM, 2007)
    Fazeolina se deosebeşte de alte proteine de rezervă din seminţele plantelor leguminoase prin faptul că hidroliza ei, atât la acţiunea enzimelor proteolitice endogene, cât şi a celor exogene, se opreşte după modificarea ...
  • Stepurina, Tatiana; Rotari, Vitalie I. (CEP USM, 2012)
    Hidroliza fazeolinei native, proteina de rezervă principală din seminţele de fasole (Phaseolus vulgaris L.), de către papaină la diferite valori ale pH-ului, în diapazonul 4,6-8,0, a fost studiată în condiţii ...